Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
15. kesäkuuta 2012
Raparperi-porkkanahillo
Raparperi-porkkanahillo (n. 1,2 kg valmista hilloa)
300 g porkkanaa
600 g raparperia
650 - 700 g hillosokeria
1. Kuori porkkanat. Raasta tai paloittele pieniksi. Jos raastat porkkanat, hilloa ei ole tarvetta lopuksi soseuttaa.
2. Pese raparpern varret ja paloittele.
3. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, ettei sokeri ota kattilan pohjaan. Kun raparpereista on irronnut nestettä kattilan pohjalle, hillon voi jättää pulputtelemaan rauhassa reiluksi puoleksi tunniksi.
4. Jos haluat, soseuta hillo tasaisemmaksi.
5. Purkita hillo kuumana ja sulje kannet. Säilytä viileässä.
6. Tarjoa keksien, lettujen, jäätelön, tai juuston (leipäjuusto, kermajuusto) kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti