Huh. Täällä jyllää mahapöpö, joka mitä ilmeisemmin tuli meille ABC:n patongista, joka miehen kanssa jaettiin... No, leivontalakko sentään on ohi. Nyt saa taas upottaa kätensä jauhoihin ja sotkea keittiön kaksin käsin! No, jos ei nyt ihan niinkään niin ainakin kokeiluun pääsee piakkoin Nigellan suklaa-maapähkinäjuustokakku.
Loppukuukausi teki leipomislakon suhteen todella tiukkaa, olisi ollut niin kiva pyöräyttää jotain tuoretta kahvipöytään. Kaupan leivonnaisiin emme yksiä kinkkupastejoita lukuunottamatta sortuneen, pyörryttää aina ne lisäainelistat, joita pakasteleivonnaisissakin on. Nythän on paljon ollut keskustelua siitä, että lisäainehysteria on mennyt liian pitkälle ja ihmiset suotta välttelevät niitä. Mutta ihan tota, ei se kamalasti luottamusta herätä tuotetta kohtaan, kun siin pitä käyttää kaikenlaisia makuja ja aromeja ja stabilointia ja ties mitä - aidoista raaka-aineista tulee aito maku ja kun niistä raaka-aineista pitää säästää, niin tilalle on lykättävä kaikenlaisia lisukkeita. Joten, minä jatkan lisäaineiden karttelua ihan puhtaasti siitä syystä, että syön mieluummin itsetehtyä.
Palataan siis leivontahommiin, kunhan taas keittiöön asti päästään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti