Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
28. huhtikuuta 2011
Tacosalaatti
Kotivinkissä on aina niitä vartissa valmis - ohjeita. Tämäkin jäi juurikin niistä ohjeista mieleen. Perusajatus on siis tässä aivan sama kuin ko. ohjeessa. Hyvää arkiruokaa tai juhlasapuskaa ja täytevaihtoehtojahan on loputtomiin. Helppoa ja maukasta!
Tacosalaatti (4:lle)
400 g naudan paistijauhelihaa
1 pss tacokastikeaineksia
1½ dl vettä
1 tlk Go Green Salsa Mexicanaa (tomaattia, punaisia linssejä, ananasta)
1 jäävuorisalaattikerä
100 g maissilastuja
1 prk ranskankermaa tai kermaviiliä
1: Paista jauheliha ja lisää joukkoon tacokastikeainekset sekä vesi. Keittele kymmenisen minuuttia.
2. Lisää salsa ja kuumenna hyvin.
3. Jaa salaatti reiluina paloina neljälle lautaselle.
4. Kumoa päälle kastike ja nosta pinnalle maissilastuja ja ranskankermaa. Lisäksi voit tarjota tacokastiketta, kypsiä kasviksia, juustoraastetta tai kasvisraasteita (porkkana, kesäkurpitsa).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti