Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
19. elokuuta 2013
Helppo kantarellipasta
Sain kantarelleja pussillisen ja taioin niistä kolmea ihanaa sieniherkkua (esim. possu-kantarellikastiketta). Tässä reseptissä kantarellit, tuorejuusto ja tuorepasta tekevät ruoanlaitosta paitsi helppoa, myös erittäin nopeaa!
Helppo kantarellipasta (3 ann.)
200 g tuoreita kantarelleja
1 rkl öljyä
1 sipuli
vettä
suolaa
reilu ½ prk (n. 125 g) Viola Metsäsieni-tuorejuustoa
250 g tuorepastaa
vettä, suolaa
tuoretta persiljaa, mustapippuria
1. Puhdista sienet ja pilko melko pieneksi.
2. Kuumenna pannu ja anna sienten paistua pannulla hetki, niin että neste haihtuu. Lisää öljyä ja hienonnettu sipuli ja kuullota, kunnes sipuli on kypsää. Mausta ripauksella suolaa.
3. Laita pastavesi kiehumaan. Mausta suolalla. Keitä tuorepastaa ohjeen mukaan (yleensä n. 3 min.)
4. Lisää sieni-sipuliseokseen tuorejuusto ja 1 - 2 dl pastan keitinvettä. Sekoita kastike tasaiseksi. Tarkista suola.
5. Nostele keitetty pasta kastikkeen joukkoon, sekoita ja lisää vielä tarvittaessa pastan keitinvettä.
6. Silppua pinnalle hieman tuoretta persiljaa ja rouhaise mustapippuria myllystä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti