14. kesäkuuta 2013

Parsakaali-kikhernepasta


Sisko vauvamasukkinsa ja miehensä kanssa tuli kylään ja halusin tarjota jotain hyvää ja täyttävää kasvisruokaa. Tein cashew-porkkanapihvejä ja tätä parsakaalipastaa sekä yrtti-tomaattisalaattia ja jälkkäriksi ihanaa kinuski-pähkinäjuustokakkua.

Meillä on siskoni kanssa vain kaksi viikkoa eroa lasketuissa ajoissa, joten syksyn alussa elellään todellista vauva-arkea. Jee!

Parsakaali-kikhernepasta

3 dl kaurapastaa

1 rkl öljyä
1 valkosipulin kynsi
1 parsakaali (350 g) pieneksi pilkottuna
2 dl valutettuja kypsiä kikherneitä
2 dl maustettua ruokakermaa (juusto) tai 2 dl ruokakermaa ja hieman juustoraastetta lopuksi
n. 1 dl vettä
½ sitruunan mehu ja kuori
n. ½ tl suolaa
100 g pakastepinaattia

1. Keitä pasta kypsäksi.
2. Kuumenna pannu ja kuullota hienonnettua valkosipulia hetki öljyssä.
3. Lisää parsakaalin palat ja kikherneet ja pyöräyttele hetki pannulla.
4.Lisää kerma, vesi, sitruunan mehu ja kuori ja anna porista pari minuuttia.
5. Lisää lopuksi pakastepinaatti ja kuumenna, kunnes pinaatti sulaa.
6. Tarkista suola ja sekoita joukkoon keitetty pasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti