Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
30. toukokuuta 2012
Tsatsikiperunasalaatti
Tänään keittiössä kokkailin kyllä kaikenlaista, suoraan sanoen hieman kokeiluluontoisesti uusia juttuja! Mutta myös tätä perunasalaattia, joka on makumaailmaltaan tuttu ja turvallinen. Mutta kukapa voisi vastustaa tsatsikia, fetaa ja perunaa. Peruna nousuun!
Tsatsikiperunasalaatti (6 lisäkeannosta)
600 g perunoita kiinteä
400 g kurkkua
1/3 tl suolaa
1 prk (200g) kermaviiliä 6%
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl oliiviöljyä
200 g fetajuustoa
mustapippuria
1. Keitä perunat kuorineen juuri ja juuri kypsäksi. Anna jäähtyä ja kuori perunat. Pilko perunat paloiksi.
2. Raasta kurkku ja sekoita raasteen joukkoon suola. Anna raasteen valua siivilässä 5 - 10 minuuttia.
3. Lisää perunapalojen joukkoon purkillinen kermaviiliä, pieneksi hienonnettu sipuli ja valkosipuli, oliiviöljy ja valutettu kurkku. Anna salaatin maustua viileässä noin tunti.
4. Lisää paloiteltu feta salaatin joukkoon. Tarjoile. Käy hyvin vaikka kanan kaveriksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti