3. maaliskuuta 2012

Vuohenjuustoleivät


Aiemmin jo kokkailtiin punajuuri-vuohenjuustosalaattia. No, toinen puolisko juustosta oli vielä käyttämättä. Nämä on herkkua! Suolaa on juustossa, oliiveissa ja aurinkokuivatuissa tomaateissa rutkasti, joten niiden kanssa kannattaa olla kohtuullinen, tai vaihtaa jopa tuoreeseen tomaattiin (mausta joutuu tietenkin hieman tinkimään..).

Vuohenjuustoleivät (4:lle)

1 esipaistettu ciabatta (250g)
100 g vuohenjuustoa
5 aurinkokuivattua tomaattia
10 siivua ohutta kalkkuna- tai kunkkuleikettä
50 g juustoraastetta (emmental-mozzarella)
muutama kalamataoliivi

1. Leikkaa ciabatta viiteen palaan ja halkaise palat.
2. Sipaise leiville hieman öljyä (esim. aurinkokuivattujen tomaattien öljyä).
3. Levitä päälle leikkele, viipale vuohenjuustoa, paloiksi leikattu aurinkokuivattu tomaatti sekä oliivi ja ripaus juustoraastetta.
4. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti