Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
29. toukokuuta 2011
Raparperimanna
Lisää raparperiherkkuja avatun kauden kunniaksi. Kyseessä on siis raparperista tehty vispipuuro, joka on kruunattu aidolla vaniljalla ja kermalla.
Raparperimanna
300 g (5 dl) raparperinpaloja
7½ dl vettä
1 dl sokeria
1 dl mannasuurimoita
2 dl vispikermaa
1/3 vaniljatanko
sokeria maun mukaan
1. Keitä raparperin paloja sokerilla maustetussa vedessä 10 minuuttia.
2. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä kymmenen minuuttia välillä sekoitellen.
3. Anna puuron jäähtyä täysin ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
4. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää jäähtyneen ja vatkatun puuron sekaan.
5. Halkaise vaniljtangon pätkä ja raaputa siemenet mannan joukkoon.
6. Lisää sokeria maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti