Elämässä kaikki on aina kesken, mutta ruoanlaitossa saa hetkessä valmista! Nautitaan! Ruokailmiön blogi päivittyy nykyään harvakseltaan, käy kurkkaamassa aktiivisia Facebook-sivuja!
▼
13. huhtikuuta 2011
Isoäidin salaatti
Tämä on yhdenlainen muunnelma isoäidin salaatista. Itse voisin kai puhua iskän salaatista, sillä hän tekee usein salaatin juuri tähän kastikkeeseen sekoitettuna. Oikeaan isoäidin salaattiin taitaa tulla vain salaattia ja kananmunaa ja kastike kuohukermasta, mutta en pitänyt siitä kermaversiosta vaan tämä kermaviilivaihtoehto on parempi.
Isoäidin salaatti
2 kananmunaa keitettynä
salaattia
kurkkua
(tomaattia)
1 prk kermaviiliä
2 tl sinappia
1 tl sokeria
ripaus suolaa
tilliä (kuivattukin käy)
1- 2 tl sitruunanmehua
1. Erottele keitetyistä kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Valkuaiset pilkotaan salaattiin.
2. Hienonna keltuaiset ja sekoita joukkoon sokeri, suola ja sinappi.
3. Sekoita seos kermaviiliin ja lisää tilli ja sitruunanmehu. Tarkista maku.
4. Sekoita kastike ja salaatti keskenään. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti